En markandsförings dag tillända

Hej allihop!

Jag vill tacka alla för sitt stöd. Och tack alla dem som köpt boken. Uppföljaren är på gång och den börjar ta form. 18 kapitel och 60 sidor. Idag har jag varit inne i centrum på stadsbiblioteket och lämnat en bok och en affisch. Ibland undrar jag varför jag håller på. Men då dyker tanken upp att bli läst av fler och ha en bredd på sina läsare. Det är det jag kämpar för, inget annat. Och såklart också all uppmärksamhet, jag skulle ljuga omm jag sa att jag inte brydde mig. Innerst inne vill ju alla synas.

När jag hade gjort mina ärenden på stadsbiblioteket drog jag hem igen och satte upp några affischer runt campus. En sak har jag lärt mig under den här processen och det är att det inte går av sig själv och att det kräver enormt mycket av mig själv som: planering och få ett nätverk.

Nej nu ska jag skriva lite och sedan ska jag läsa.


Ha det!


Hampus

En lugn dag

Då var snart ännu en dag förgylld. Det har varit en väldigt lugn dag. Jag har ätit en liten bit tårta hemma hos Markus eftersom det är hans namnsdag. Den var god. Jag har även färdigställt ännu ett kapitel. Om jag får välja kommer boken vara färdigskriven innan sommaren gryr. Sedan får det ligga under sommaren och gro. Till hösten blir det rättning och sedan blir det att hitta frivilliga korrekturläsare. Met det är en önskan. Man vet inte i förväg. Andra boken kommer genomsyrras av hemligheter, sanningar och kärlek i massor.Ha det!

hampus

Ännu en dag!

Då har det gått ännu en dag. Jag har skrivit två kapitel i andra boken, men jag hade inte någon stor lust idag. Jag har börjat läsa om sjätte Harry Potter boken, det är väl sjätte gången gillt. Jag ser fram emot den sista delen i Millenium, fast jag redan vet hur det går. Jag behöver diska, men orkar inte idag. Det har varit en sådan hektisk vecka att det är skönt att slappa.

Ha det!

hampus

Väntan på nästa bok!

Igår slutförde jag det 12 kapitlet och det var svårskrivit, ett tungt kapitel, men sanningar brukar ibland vara hårda. Jag har tänkt på att bilda en tävling där vinnaren vinner en signerad bok helt grattis. Men jag vet inte tävlingsform. Jaja. Just nu sitter jag på UB och skriver min VFU-rapport, roligare har man haft. Nej, nu ska jagslutföra uppgiften och sedan ska jag på lektion.Ha det bra!!!


hampus


Hej allihop!

Jag ser att många besökt sidan och det är jag tacksam för. Jag ska försöka uppdatera minst en gång varje dag. Nu för tillfället är det så att en affisch snart är ute på marknaden. Jag ska försöka lägga upp den här på bloggen, annars har ni den på min facebook under nästa vecka.
Jag håller på att skriva på nästa bok, uppföljaren till Bill Sanch och Kyrkotrollkarlarna. Har skrivit 40 sidor och har 2/3 kvar ungefär. Jag har sålt hälften av böckerna som finns tillhanda, en skaplig siffra för att vara en debutbok. Hoppas att fler säljs nu när affischen är klar.


Hampus

Reportaget i Kristianstadbladet

Jag fick siduppslaget och en stor artikel. Kan man vara mer nöj`? Nej inte jag. Jag är lycklig.
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100416/FAMILJ/704169958/1032/FAMILJEINDEX/&/Bokdebuterande-fantasyforfattare
här har ni länkningen.


Ni som inte köpt boken kan göra det av mig eller genom adlibris, bokus eller miitt förlags hemsida.

Den andra boken är på gång.


Hampus

Intervjuad

Då har Kristianstadbladet varit här och intervjuat mig. Det var spännande!Hampus

Intervjuad

Jag ska bli intervjuad på måndag 10.30

Spännande!


Hampus

RSS 2.0