Intervju

Hej alla !
Jag vill bara meddela att jag ska bli intervjuad av kristianstadbladet under påsken, vilken dag vet jag inte.


Hampus

Information om boken

Hej!

jag vill bara informera att boken kan köpas på adlibris, bokus och bokmusen.se


Hampus

Då var processen igång

Hej alla vänner!

Då var bokprocessen igång. Jag tycker det går bra och har sålt en hel del redan. Det är bara att höra av er till mig ifall ni har frågor gällande boken, eller vill bara diskutera boken.


Hampus

Boken

Hej alla bokälskare!
Imorgon smäller det, då släpps min första bok från tryckeriet och kan börja säljas på riktigt. Som jag har sagt innan det är bara att höra av dig till mig och beställa av mig, men frakten får du stå för själv. Min mail är hampus600@hotmail.com

MVH Hampus

Boken kan förhandsbeställas

Hej på er alla!

Det är så att ni kan förhandsbeställa boken hos mig för ett billigare pris hos mig 150 kr + eventuell frakt, jämfört med förlaget 195 kr. jag gör detta för de jag känner och dem som bor närma mig, alltså i Växjö eller i min hemby hanaskog. Jag kan i vissa fall göra undantag :)


hampus

Boken kan förhandsbeställas

Nu är min bok uppe för förhandsbeställning på den här länken www.litenupplaga.se/577


hampus

Boken kan förhandsbeställas

Under eftermiddagen kan ni som vill förhandsbeställa min bok, www.litenupplaga.se


Hampus


Boken

Då är snart typsättningen igång och jag har en del att göra nu. Det är väldigt spännande att få ut boken på markanden och se vilken respons den får.


Boken är färdig!

Då var rättning och snart tre års arbete över. Just nu är jag väldigt lycklig. Nu kommer det svåraste, att lämna ifrån sitt barn till någon annan. Nu börjar väntan till själva boken är tryckt. Jag är väldigt nervös, men väldigt lättad. Det låter lite som det är det enda jag kommer skriva. Det är fel. Det kommer komma minst två uppföljare för dem som vill fortsätta läsa berättelsen om Bill Sanch. Kärlek, glädje, sorg och mycket äventyr väntas i uppföljarna.


RSS 2.0