500 kr till Moa Henriksson

Hej all bloggläsare

Nu har det gått nästan en vecka sedan sist jag skrev i min blogg, jag är verkligen dålig på det här. Men men. Nu har jag skänkt 500 kr på den bokförsäljning som pågått i tre månader, där jag gav 5 kr/ exemplar. Pengarna gick till den 8 åriga Moa Henriksson och hennes barncancerfond. De två resterande böckerna i serien om Bill kommer vinsten att gå till Moa. Hon är en stark flicka. Kämpa på!


Hampus

Bill Sanch och Själarnas Himmel....

Så kommer nästa bok heta. Nästan hela vinsten kommer gå till forskningen av cancer. Datum för realesen är inte fastställd ännu. Jag håller på att överväga möjligheterna.

Jag hoppas att ni har läst första, annars finns det fortfarande exemplar kvar att köpa, genom mitt förlag, genom mig eller min mamma.

Jag kan redan nu avslöja att en julkalender till i år kommer bli av. Temat blir "utsatthet". 


Hoppas att ni mår bra!


Hampus 

Förlåt!

Hej!

Jag är ledsen över att jag inte uppdaterat på ett tag, det har att göra med studernadet men framförallt färdigställandet av min andra bok som (förmodligen) blir publicerad till april nästa år. Jag satt från tolv vid lunch till klockan 22.00 på kvällen igår, så skrivandet är en del av livet om man säger så. Men jag tänkte att det var lägligt att uppdatera bloggen idag nu när jag ska hem och fira mammas och mormors fördelsedagar.

Jag har två kapitel kvar att skriva plus en epilog. Sedan blir det att lägga sig ifrån manuset en stund och låta det få växa. 


Nu om några timmar ska jag hem. Skönt!


Ha det!

Hampus 

En intressant vecka

Hej alla!


Nu är den andra kursen klar och har en till innan sommarlovet. Gytt. Skrivandet går framåt och har kommit så långt att jag nu vet hur hela boken kommer bli, tror jag. Enligt mig har den andra boken mycket av allt som den första inte hade, hemligheter som ska luckras upp. Ni får hålla er i skinnet till nästa år. Jag har blivit inbjuden till bokmässsan i november på Växjö stadsbibliotek. Men har jag böcker kvar då? Många frågor jag måste reda ut.

Nej nu ska jag äta, hungrig efter en blöt kväll igår.


Hampus

RSS 2.0