Dagarna går snabbt

Dagarna går väldigt snabbt! Jag är på jobbet och sedan kommer jag hem. Det är på jobbet jag utvecklas. Hemma fortsätter jag som vanligt. Det är både skönt. Men jag vill se mer. Jag har knappt sett byn i dess prakt. Jag är både van att vara själv och jag trivs med det, ibland hade sällskap, i min egen ålder, vid sin sida. Så därför ska jag ut och ta en öl på fredag eller lördag. Blir det bra väder ska jag ut och gå lite också. Annars blir det att fortsätta läsa böcker. Har tagit mig i kragen och tagit hem en norsk bok. Inte den roligaste. Handlar om en pojke som bli misshandlad till döds av sin mamma och styvfar.
Har även öppnat ett nytt dokument för upplägg till, Volym 3, av Bill Sanch. Känns både skönt och lite scarry att göra det. Bill sanch har funnits i mitt liv sen 2007 och kommer att leva vidare. Känns faktiskt bra att äntligen få komma ut med andra volymen i november så att ni kan läsa fortsättningen. Jag lovar överraskningar, hemligheter som avslöjas och massor av annat.
Nu ska jag påbörja tredje Harry Potter boken på engelska. Jag älskar de här böckerna så mycket att jag aldrig blir trött på dem. Kommer alltid tillbaka till antingen filmerna eller böckerna varje år.
Det är verkligen ett fenomen. JK Rowling har lyckats på alla plan man kan tänka sig.

Den inre djävulen

Att vara sig själv samtidigt som man måste vara någon annan. Känner ni igen er? Jag gör i alla det. Jag försöker hela tiden att vara mig själv. Att det jag gör i mitt yrke och utanför präglar det jag tror på här i livet. Det är som att ha en ängel och en djävul på vardera sida varje dag.
Du klarar av det här!
Vad tror du egentligen, att du är gud?
Du har väl fixat allt hitintills?
Tänk efter! Har du verkligen det? Du får ju ångest direkt när något går emot eller när du blir rädd! Du är en feg fan!
Tänk på att vara lugn!

Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Ängel. Djävul. Jag tro i och för sig att alla människor har sin lilla djävul inom sig.
I slutändan är det jag själv som står där och gör mina val. Inte ängeln. Inte djävulen. Det är jag.

Bergskugga

Du ser på mig med dina stora ögon,
du slukar mig likt ett bergstroll en morgon.
Du bergskugga, skugga inte synen för mig,
jag kan inte se klart.
Du bergskugga, du är inte ensam om att bära på en mörk skugga,
jag gör det varje dag.
Så förklara för mig, varför är jag själv i mitt mörker,
bergskugga,
kan jag få se dig åter?
Jag ser dig när bergen skymmer solen,
Du bergskugga,
du finns i mitt liv varje dag,
och det är därför jag inte ser klart.
Så du bergskugga, jag vill börja se klart igen,
men varför får jag en känsla av att vi ses igen.

AV: Hampus Eriksson

Regnig och kylig dag

Idag har varit regnig och kylig. Ändå har jag grillat. Mest har gått åt att skriva. Det är fantastiskt att skriva just nu. Att se sin berättelse växa fram ur ord och meningar. Mina ord och meningar.

RSS 2.0